Vi hjälper dig gärna!

Undrar du över våra tjänster? Eller behöver du hjälp med att komma igång? Oavsett behov så finns vi där för dig och löser det mesta.

Kort om ScandGate AB

ScandGate AB grundades 2012 med ett företagskoncept som gick ut på att fylla den behovslucka som tycks finnas mellan de IT-leverantörer som antingen erbjuder sina kunder en specialdesignad dyrare IT-lösning eller en gör-det-själv-lösning. Detta är lösningar som inte brukar passa de mindre företagen vidare väl där kanske varken större utvecklings-/driftbudgetar eller djupare IT-kunskaper finns att tillgå.

Där kommer ScandGate in. Tack vare kostnadseffektiva lösningar kan vi erbjuda produktion, hosting samt intern eller extern support inom webbområdet som mindre företag har råd med och som heller inte är överdimensionerade i förhållande till företagets behov.

I de fall vi stöter på kundbehov som ligger utanför vår baskompetens, löser vi även detta tack vare det kontaktnät ScandGate har tillgång till - oavsett om det gäller en specialdesignad webbplats eller en avancerad API-koppling till ett befintligt affärssystem. Ledorden för oss är att bygga djupgående kundrelationer och följa med våra kunder under hela resans gång.

Företagsadress

Skolgången 17
802 57 Gävle

Organisationsnummer

559084-8270

Kontakta ScandGate

Vi svarar inom 24 timmar

Våra tjänster

1:st Line Support

  • Kompetent supportpersonal
  • Integrerat ticketsystem
  • Eget dedikerat 010-nummer

2:nd Line Support

  • Varierande programspråkskompetens
  • Rapportering via Jira
  • Kan samarbeta med er 3:rd Line Support
ScandGate AB
©® 2018 ScandGate AB